Vladimír Javorský

Koncem října jsem pracoval na finální podobě CD, LP Vladimíra Javorského – Ještě je. Nyní vychází u Indies Scope.

zobrazit více

Pol’ana

28. října bylo pokřtěno CD, které jsem masteroval pro vysokoškolský soubor lidových písní a tanců Pol’ana

zobrazit více

Lucrezia Borgia

S Tondou Macečkem usilovně pracujeme na mixu skladeb pro nové CD s pracovním názvem Ty taré pověsti české.

zobrazit více

Janek Běťák

Roztáčíme sólovou desku Janka Běťáka (Bezobratři, Lilium Liste, Muzika Luďka Běťáka). Janek se místo houslí chopil kytary. Postupně zaznamenáváme jeho autorské skladby…

zobrazit více

Kristi Lei

Na začátku prázdnin jsem nahrál ve Studiu Indies pár skladeb s písničkářkou Kristi Lei. V průběhu září jsme v B&Studiu s Honzou Švihálkem dokončili poslední korekce. Nyní se písně postupně dostávají na Spotify a streamovací servery.

zobrazit více

Johan V.

Dokončil jsem mastering mladé znojemské kapely Johan V. Skladby vyjdou na CD, vynilu, kazetě a streamovacích službách…

zobrazit více

Morytáty a romance

Dokončil jsem mastering pro kapelu Živo – formace kolem písničkáře Ivo Cicvárka. Morytáty a romance vydává Indies Scope a budou dostupné na CD, LP a streamovacích službách.

zobrazit více

Budoár stare dámy

Koncem prázdnin jsem natáčel ve Studiu Indies s Budoárem staré dámy hudbu k filmu Marty Svobodové. Jiříkovo vidění, v němž otec s dcerou bojují za snížení CO2 by měl jít do kin na podzim příštího roku.

zobrazit více

Lovka

Opět jsem dostal důvěru dát finální zvukovou podobu skladbě Písek, brněnské formace Lovka. Tváří kapely je Jana Jun Šrámková, která vizuálně zpracovala živou nahrávku ze studia Janáčkova divadla. O mix se jako vždy postaral Jakub Šimáně.

zobrazit více

Folkové prázdniny 2022

Po roce na stejném místě. Týdenní atmosféra setkávání, poslechu skvělé hudby, nahrávání a povídání s lidmi, které mám rád. Záznam festivalu Folkové prázdniny začína 23.7. – 30.7- 2022.

zobrazit více

Ivo Cicvárek & Živo

S Ivo Cicvárkem dotáčíme pár posledních zpěvů na nové CD kapely Živo. Veškerý materiál postupně přebírá Jakub Šimáně, který ve svém studiu nahrávku žehlí a míchá. Koncem srpna by se opět skladby měly dostat do B&Studia k výslednému […]

zobrazit více